POSLJEDNJI POZDRAV RATNIKU - JOZO PETRAŠEVIĆ

29.05.2018. 08:30:52

Stožerni brigadir u miru JOZO PETRAŠEVIĆ hrvatski branitelj – dragovoljac DR-a

1947. – 2018.

  Prerano, još jedan od nas pripadnika junačke Stoprve – stožerni brigadir Jozo Petrašević, ratni zapovjednik 101. brigade ZNG-a/HV-a, Zagreb – Susedgrad (od 15. 11. 1991. do 17. 3. 1997.), otišao je u vječnu domovinu u miru Božjemu. Domovina je naša na nebesima. U velikoj tuzi i dubokoj zahvalnosti Jozu ćemo ispratiti u Božje kraljevstvo i vječni život u srijedu, 30. svibnja 2018. u 15:50 sati na groblju Mirogoj (Centralna odarnica – mrtvačnica). Jozo, bila nam je čast oslobađati Hrvatsku pod Tvojim zapovijedanjem. Laka Ti bila hrvatska zemlja za koju si se borio. Anđeli ti otvorili vrata Raja i doveli te pred lice Svevišnjeg. Tvoj lik i djela, plemenitost, hrabrost, vizija, umijeće ratovanja i rezultati vođenja bojeva junačke Stoprve tijekom Domovinskog rata živjet će vječno u našim srcima, mislima i molitvama. Voljeni ne umiru dok žive oni koji ih se sjećaju! Ožalošćenoj obitelji, rodbini i prijateljima izražavamo iskrenu sućut! UDRUGA HRVATSKIH BRANITELJA DOMOVINSKOG RATA 101. BRIGADE ZNG-A/HV-A, ZAGREB –SUSEDGRAD  
Uredništvo PDN-a i Braniteljskog radija izražava najiskreniju sućut obitelji, prijateljima i suborcima. S nama je zauvijek!
  •     Tišina

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.