Poslušajte djevojčicu Miju i pogledajte reakciju prisutnih!

03.08.2015. 11:54:30

AKO DO SAD NISTE PLAKALI UZ HIMNU… Poslušajte djevojčicu Miju i pogledajte reakciju prisutnih! Je li ovo najdirljivija izvedba hrvatske himne do sada? Pogledajte i procijenite kako je prošla generalna proba na kojoj je hrvatska djevojčica sve prisutne ostavila ukopane... Kako se bliži zagrebački mimohod i obilježavanje 20-godišnjice VRO Oluja u Kninu, tako u Hrvata raste nacionalni ponos.  Nakon tenkista koji odaju počast ratnim vojnim invalidima, domoljublje je na jedan viši nivo podigla 13-godišnja djevojčica Mia Negovetić koja je dobila čast na mimohodu otpjevati hrvatsku himnu.  Osim maestralne izvedbe himne, bez daha ostavlja reakcija publike koja je ovim lepršavim, dječjim vokalom ostala potpuno zatečena… [video width="852" height="480" mp4="http://portal.braniteljski-forum.com/wp-content/uploads/HRT-Vijesti.mp4"][/video] Posted by HRT Vijesti

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.