Poslušajte emotivnu Božićnu pjesmu klape Šufit "Sritan Božić, moja jube"

26.11.2014. 15:35:51

Ususret Božiću, proslavljena splitska klapa Šufit snimila je novu pjesmu. Iako je svojim stihovima vezana uz Božić ovo je u stvari ljubavna pjesma – ljubavna božićna pjesma. Zanimljivo je da su oba autora otočani: Korčulanin Vinko Didović, koji je napisao glazbu i Bračanin Pjero Mirić, autor stihova. Ususret Božiću, proslavljena splitska klapa Šufit snimila je novu pjesmu. Iako je svojim stihovima vezana uz Božić ovo je u stvari ljubavna pjesma – ljubavna božićna pjesma. Zanimljivo je da su oba autora otočani: Korčulanin Vinko Didović, koji je napisao glazbu i Bračanin Pjero Mirić, autor stihova. Voditelj klape Šufit, Vinko Didović, nam je kazao: - Sigurno se svakome dogodilo da je u božićno vrijeme bio bez drage osobe, na putu, na poslu, u drugom gradu… i iskusio kakav je osjećaj biti sam u danima božićnog zajedništva. Nama glazbenicima to sigurno nije strano. Još dok smo snimali u studiju shvatili smo da zapravo pjevamo o nama samima, pa nam je drago da ćemo na našem repertoaru imati i jednu ovakvu gotovo autobiografsku pjesmu. - Pisma je nastala u dahu, baš kako i nastaju pisme koje su napisane iz srca i za srce. Božićno vrime je čaroban dio godine kada smo uz veselje isprepleteni i određenom dozom sjete za trenutke koje smo proveli sa ljudima koje volimo. Nadam se da će se singl svidit slušateljima, te da će im naredni blagdani biti ispunjeni ljubavlju i pismom - rekao je autor ovih emotivnih stihova Pjero Mirić. Izvorni članak možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.