POŠTOVANI HEROJI - IZBORILI SE JESMO - SADA SAČUVAJMO LIJEPU NAŠU!

24.12.2013. 18:43:11

_1_article

Hrvatski puče, probudi se i pokreni! Vaša zvijezda vodilja - Hrvatski Branitelji oduvijek su tu!

Godinu koja je iza nas obilježilo je beskompromisno zatiranje svega što nosi preznak hrvatskog, domoljubnog i braniteljskog u zemlji i van granica naše Lijepe, tj. na i van teritorija Republike Hrvatske (Bleiburg). Sve to sustavno je i planski odrađivano od strane izabranih predstavnika hrvatskog naroda iliti današnje vlasti. Više nije pitanje kome služi ova vlast i po čijem diktatu radi (iako je zaista jadno i bijedno kome služi). Računajući na inertnost i otuđenje vlastitog naroda na kojem su godinama sustavno radili, skoro uspješe u svojem naumu – rastočiti državu uništavajući hrvatsku tradiciju i temeljne vrednote te zatirući žiće hrvatstva: obitelj, Katoličku Crkvu i Domovinski obrambeni rat odnosno branitelje - ponos hrvatske državnosti.

Temelj svake države i njene opstojnosti počiva na obitelji kao osnovnoj jedinici opstanka tog istog društva i te iste države. S obzirom da su se do sada dokazali da im matematika baš i ne ide od ruke, preračunaše se i to višekratno, a Obitelj pobijedi. 1:0 za Hrvatsku! Hrvati su se preko 85% deklarirali kao katolici kršćani, što je također jedan od temelja opstojnosti ovoga hrvatskoga naroda, pa su naši „veliki matematičari“ krenuli na Katolički Crkvu zaboravljajući pritom da je Isus satriji od njih, dakle ima više iskustva. 2:0 za Hrvate! U silnoj želji a slijedom gore navedenog kako bi nas većinski narod, Hrvate katolike napravili manjinom u vlastitoj zemlji, pod okriljem noći u „kraljevskom hrabrom stilu“ odlučiše i postaviše ćirilične natpise na državne institucije u Živu Ranu – Vukovar.

Vrli matematičari na taj su način pokušali od Hrvata napraviti manjinu, dajući si za pravo da jednom manjinskom narodu kojeg čak moraju dovoziti autobusima u Hrvatsku, daju veća prava nego Hrvatima kao većini. Unatoč visokom stupnju obrazovanja i studiranju u inozemstvu tijekom Domovinskog rata kada je pošten narod krvario za svoju Domovinu, ponovno se prevariše jer su dirnuli u osinje gnijezdo za koje su mislili da je uništeno – hrvatske branitelje. Domovinski obrambeni rat kao temelj hrvatske države i opstojnosti , hrvatskim braniteljima, domoljubima i svim poštenim ljudima JEST SVETINJA te će za tu svetinju ustati i skupiti se u roku pet minuta kao što su napravili i 1991.godine.

Tim čudnim kreaturama na vlasti dali smo do znanja da nismo nepismeni barbari, nazadnjaci i relikti prošlosti, već upravo suprotno – demokracija i pravna država jest ono za što smo se borili. Na vrlo civiliziran način pokušavali smo upozoriti da to što čine s postavljanjem ćiriličnih ploča nije zakonito te je izravni napad na hrvatski Ustav. Hrvatska državnost počiva na vrednotama koje su izborene u Domovinskom obrambenom ratu koji je bio oslobodilački rat, rat u kojem je srpski agresor oružjem s ćiriličnim natpisima ubijao i masakrirao djecu, civile i te iste branitelje koje se sada nastoji poniziti i marginalizirati. Nemojmo zaboraviti da preživjeli hrvatski branitelji znaju voditi bitke i bez oružja . 3:0 za Hrvatsku!

Hrvatska još uvijek traži više od 1600 nestalih.

Prema svima njima, ali i prema nama tj, državi i demokraciji osjećamo veliku odgovornost i dug. Nakon što su ti bezbožnici, osobe bez korijena i identiteta „zarili nož“ u samo žiće hrvatske opstojnosti - Vukovar, kao simbol svih patnji i stradavanja ponovno smo na vrlo civilizirani i kulturan način pozvali na dijalog. 5:0 za Hrvatsku, ovo 5 vam je poznato jer u jednoj i jedinoj Koloni u Vukovaru vi ste bili peta. Što smo mi više pozivali na dijalog vlast je postajala sve agresivnija, netolerantnija i prijeteća.

Očekivali su svojski se trudeći izazvati „oboljele divljake i barbare“ na vrlo ozbiljne izgrede i ekcese.

Međutim ti isti barbari, klošari, nazadnjaci gle čuda nisu nepismeni i odlučiše iskoristiti pravo neposrednog izraza volje naroda. 632 165 potpisa za „NE ĆIRILICI u Vukovaru“ samo su još više učvrstili temelje hrvatske države i time dokazali ogromnu snagu i zajedništvo koje samo Hrvat može ostvariti i to brzinom svjetlosti.

Za kraj poruka „ Hrvatskim Vladarima“ hitno se pretvorite u vjernike jer prolili ste hrvatsku krv našeg dragog Darka Pajčića i molite dragog Boga da preživi, jer ćete u protivnom ostati kod Dantea (Pakao). Svim Hrvatima: nama braniteljima, stradalnicima, članovima obitelji, hraniteljima, moliteljima, svim domoljubima u zemlji i inozemstvu dosta je sotonskih, komunističkih pirova nad kostima naših mrtvih. Hitno, a vrlo demokratski i civilizirano nudimo im priliku da se saberu i shvate čiji su oni sluge, da ovo nije ni kraljevina ni carevina i da oni nisu „vlast-Vladari“ nego vlast koja mora služiti svom narodu.

Uz želju da umjesto skupih mobitela i automobila kupe kalkulatore kako bi konačno naučili računati želimo im obilje mira, radosti i blagoslova Onog kojeg tek trebaju spoznati a to je Bog.

A tebi hrvatski puče, probudi se i pokreni, Vaša zvijezda vodilja - hrvatski branitelji oduvijek su tu. Podignite oči pogledajte i ponovo stanite iza nas.

Čestit Božić i obilje božjeg blagoslovima svima vama želimo! Za hrvatsku Domovinu UVIJEK I VAZDA SPREMNI!

Za Braniteljski portal napisale/ Tanja Polić Marković i Zorica GregurićB.P

Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.