Potpora Hrvatskom branitelju Zvonku Čulini iz Nove Gradiške

13.08.2013. 23:37:45

Mašić 1991.god

Udruga branitelja Domovinskog rata“Zagrebački velesajam“daje punu potporu Hrvatskom branitelju Zvonku Čulini  i poziva Institucije RH da pomognu ovom istinskom branitelju.

Prema Potvrdi koju nam je dostavio iz Policijske Uprave Brodsko-posavske lijepo piše: bio je sudionik Domovinskog rata od 17. siječnja 1991.godine do 30. lipnja 1996.godine – ukupno 1992 dana borbenog djelovanja u Domovinskom ratu! Ima i čitav niz priznanja, ali od njih se ne živi. Dakle, taj je čovjek čitav rat proveo u borbi za slobodnu, samostalnu i neovisnu hrvatsku državu, da bi danas provodio dane jedino u traženju milostinje.Smatramo da su i ovaj puta zakazale Institucije. Zvonko, neprestano nastoji isticati što je sve prošao kao hrvatski branitelj od 1991.god do 1996.god. Ali, koga to zanima? Nema Ministarstva, medija ni političkog čelnika u državi kojem se nije obratio. Ali, sluha za nevolje tih i takvih ljudi nema, pa nema. Čak se većina ne udostoji ni odgovoriti na dopise, valjda misleći u sebi – neka crknu, tko ih je uopće i tjerao u rat!

Stoga, apeliramo još jednom na sve – pomognite istinskom hrvatskom ratniku Zvonku Čulini. Javite mu se na email: zculina65@gmail.com, mobilni telefon: 099/ 654 97 67.

Tekući račun na koji možete pomoći: IBAN : HR2523900013290146398

SWIFT : HPBZHR2X - Hrvatska poštanska banka,

Svaka pomoć je dobrodošla!

Srdačan pozdrav!

 

 

                                                               UBDR“JASTREB“BRDOVEC

                                                               UBDR“ZAGREBAČKI VELESAJAM“

                                                                         

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.