Potpore za obrazovanje

12.12.2019. 15:30:00

Zaklada hrvatskih branitelja objavila je obavijest o potporama za obrazovanje kao i određene naputke za kandidate

Kandidatima koji ispunjavaju uvjete propisane u natječaju, a koji je zaključen s danom 25.11.2019., tijekom siječnja 2019.godine na kućne adrese bit će dostavljena Odluka o ostvarivanju prava na potporu za obrazovanje kao i Izjava o prihvaćanju uvjeta dodjele potpore za obrazovanje.

U Izjavi će kandidat moći označiti prihvaća li ili odustaje od ostvarivanja prava na potporu za obrazovanje.

Kandidati koji nisu kod prijave na natječaj priložili potvrdu o broju bankovnog računa ili kopiju kartice bankovnog računa dužni su je dostaviti kao prilog uz Izjavu.

Svi kandidati koji su priložili zaštićene račune (FINA) dužni su  Zakladu prijaviti u FINA-u za priloženi zaštićeni račun. Podaci potrebni za prijavu Zaklade u FINA-u su naziv i adresa Zaklade te OIB:88700521765

Svi kandidati koji su u međuvremenu ostvarili stipendiju iz drugih javnih izvora (državna stipendija itd.) u Izjavi će označiti da odustaju od ostvarivanja prava na potporu za obrazovanje i povratno je poslati na adresu Zaklade.

Kandidatima koji nisu ispunili uvjete natječaja biti će također tijekom siječnja 2019.god. dostavljena Odluka o neostvarivanju prava na potporu za obrazovanje.

Više informacija dostupno je na mrežnoj stranici Zaklade hrvatskih branitelja

Izvor: Ministarstvo hrvatskih branitelja

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.