Potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved na obilježavanju Međunarodnog dana nestalih osoba i Dana sjećanja na nestale osobe u Domovinskom ratu

28.08.2021. 16:11:00

Potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, u ponedjeljak 30. kolovoza 2021. godine, sudjeluje na obilježavanju Međunarodnog dana nestalih osoba i Dana sjećanja na nestale osobe u Domovinskom ratu. Ovogodišnji Međunarodni dan nestalih osoba i Dan sjećanja na nestale osobe u Domovinskom ratu održat će se u Glini, Trg bana Josipa Jelačića 24, sa sljedećim programom:

10:00  - polaganje vijenaca kod spomenika „Suza“

10:30 – sveta misa za sve poginule, ubijene, nestale hrvatske branitelje i civilne žrtve Domovinskog rata – crkva Svetog Ivana Nepomuka, trg bana Josipa Jelačića 24

12:00 – Svečano obilježavanje Međunarodnog dana nestalih osoba i Dana sjećanja na nestale osobe u Domovinskom ratu (prostor ispred crkve)

 

Uz ministra Medveda, obilježavanju će nazočiti, državni tajnici Darko Nekić i Špiro Janović te ravnateljica Uprave za zatočene i nestale Ivona Paltrinieri.

Izvor: Portal dnevnih novosti

Izvorni autor: Dražen Šemovčan Šeki/Foto: fah

Autor: