Potres magnitude 6,5 pogodio područje Mexico Cityja

07.09.2013. 10:34:50

Snažan potres magnitude 6,5 pogodio je u petak područje uz granicu između Meksika i Gvatemale, a zasad nema podataka o poginulima i ozlijeđenima. Epicentar potresa, na dubini od 68 kilometara zabilježen je pored Pajapite u Gvatemali, 14 kilometara od granice s Meksikom, izvijestio je Američki institut za geološka istraživanja (USGS). 'U ovom trenutku nemamo izvješća o žrtvama', rekao je službenik iz gvatemalskog ureda za hitne situacije Mel Aparicio. Nekoliko napuštenih kuća koje su oštećene u potresu 2012. godine srušile su se u potresu u petak navečer, naveo je taj ured na Twitteru. Štete nisu zabilježene ni u meksičkoj južnoj državi Chiapas, rekao je meskički službenik. Potres se osjetio i južno od Gvatemale u El Salvadoru, gdje također nije zabilježena šteta. (Hina) Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.