POTRES NA POLJUDU: Predsjednik HNK Hajduk Jasmin Huljaj podnio ostavku!!!

18.02.2019. 19:00:41

Jasmin Huljaj odlazi s mjesta predsjednika Hajduka! Priopćio je to predsjednik Nadzornog odbora Hajduka Benjamin Perasović na izvanrednoj konferenciji za medije, nakon što je Nadzorni odbor održao sastanak na Poljudu. "Ovo je trenutak koji nije jednostavan, ali je došao trenutak za kojeg smo se nadali da će biti baš ovakav. Ukratko, na prvoj sjednici Nadzornog odbora 5. siječnja predsjednik Jasmin Huljaj nas je upoznao sa činjenicom da postoji velika šansa da ode, da se ne vidi u nogometnom biznisu i to su razlozi osobne naravi. To je postalo službeno na našoj drugoj sjednici 28. siječnja. Dogovorili smo se da u interesu kluba odradimo na najbolji mogući način prijelazni rok. Mi smo za to vrijeme prepustili struci da radi na pojačanjima", rekao je Perasović i pojasnio:

Huljaj ostaje do kraja ožujka

"Dogovorili smo da ode, ali na način na koji bude potrebno, da tranzicija bude što kraća. Mi smo odlučili raspisati javni natječaj, bit će raspisan u utorak 19. veljače i trajat će osam dana. Neće biti headhuntinga nego ćemo mi razgovarati sa svim prijavljenim kandidatima i brzo ih odabrati. Nikakvih problema između nas nema ni u ljudskom ni u navijačkom ni u bilo kojem drugom."

"Želim se približiti obitelji i vratiti u farmaceutski biznis"

Riječ je potom preuzeo predsjednik Huljaj. "Ovo je moja osobna odluka koju sam donio nakon jedne osobne revizije dotada napravljenog. Obiteljska situacija je isto doprinijela u donošenju odluke, a ono što sam definitivno osjećao kao ispravnim komunicirati s Nadzornim odborom moju situaciju. Nakon te komunikacije odluka je donesena, zajedno radimo na kontinuitetu. Odradili smo jedan odličan prijelazni rok, sredili smo financije i kad pogledam ovih šest mjeseci zadovoljan sam učinjenim poslom", istaknuo je Huljaj i otkrio razloge odlaska. "Moja osobna odluka je da se vratim u farmaceutsku industriju i da se približim obitelji koja živi u Rijeci. Pomagat ću Hajduku lobistički, nakon što odem iz kluba uvijek ću biti tu za savjet i za podršku. Odradit ću ovih još mjesec dana maksimalno koliko bude moguće, tu sam do kraja ožujka i vjerujem da ću naći novi angažman počevši od travnja."

Od novog predsjednika tražit će se tri stvari

Predsjednik NO-a Perasović je rekao što će tražiti od Huljajeva nasljednika. "Tri stvari su jako važne - da ima određenu emociju prema Hajduku, da bude stručna osoba i da bude osoba koja će držati kontinuitet, koja će shvatiti da Hajduk nije klub koji će mijenjati trenere i struku svakih šest mjeseci", kazao je Perasović, naglasivši: "Želimo izgraditi klub koji ima sustav, da se ustroji da svojim vlastitim unutarnjim snagama između sebe rješava neke problematične situacije."

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.