Potresni video volontera: "Ovo je prava istina o najvećem problemu Gunje"

27.06.2014. 12:03:30

VOLONTERI iz Gunje, Račinovaca i Rajeva sela na YouTubeu su objavili video koji prikazuje prave razmjere posljedica koje je iza sebe ostavila katastrofalna poplava koja je prije više od mjesec dana pogodila Slavoniju. Video prikazuje potresne prizore uginule stoka na ulicama poplavljenih mjesta, prazne i uništene kuće, uništenu imovinu, automobile, usjeve, kao i uporne i hrabre volontere koji su danima radili kako bi spriječili još veću katastrofu. "Molimo, pogledajte pravu istinu o uklanjanju lešina životinja iz Gunje, Račinovaca i Rajevog sela. Ovo je video o običnim ljudima, istinskim junacima, koji su bez tehničke i stručne potpore radili po 12 sati bez hrane. Stručne službe, vojska, policija i sva tehnička pomoć kao da nisu postojale. Sustav je od vrha do dna debelo zakazao u ovako ozbiljnoj situaciji, u kojoj su dani Hrvatsku dijelili od još većeg problema, kao što je epidemija bolesti nakon raspadanja lešina. 21 stoljeće u jednoj "modernoj" državi više nikad ne smije izgledati ovako...", kažu volonteri. Izvorni članak možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.