POŽAR U CENTRU BJELOVARA Izgorjeli stanovi u Ulici Vladimira Nazora

15.06.2019. 11:06:53

Brozom intervencijom vatrogasaca Javne vatrogasne postaje Grada Bjelovara požar je stavljen pod nazor i vrlo brzo ugašen

BJELOVAR U petak (14. lipnja) nešto prije 5 sati ujutro izbio je požar na stanovima u Ulici Vladimira Nazora uz trgovinu auto dijelova »Ciak Auto« u Bjelovaru. Brzom intervencijom vatrogasaca Javne vatrogasne postaje Grada Bjelovara požar je stavljen pod nazor i vrlo brzo ugašen.

Nakon policijskog očevida oglasila se i policija: »U noći 14. lipnja, oko 04.50 sati u Bjelovaru, u Ulici Vladimira Nazora, u prostoriji stana kojeg koriste 40-godišnjak i 44-godišnjak došlo je do požara uslijed čega je u potpunosti izgorio inventar u stanu, a vatra se zatim proširila i na zajedničku krovnu konstrukciju stambenih objekata koji se nalaze u nizu. Požar su ugasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe grada Bjelovara, a u požaru nitko nije ozlijeđen. Očevidom na mjestu događaja utvrđeno je da se kao uzrok požara ne isključuje ljudska radnja, te slijedi daljnje kriminalističko istraživanje.« Požar u jednom od stanova, kako piše Bjelovarac.hr, prvo je uočila susjeda stana koji je prvi bio zahvaćen požarom. Stanarka je izjavila da je ušla u susjedni stan koji je zahvaćen plamenom, pomogla susjedu i stanaru tog stana da izađe van, te kaže da je ubrzo plamen zahvatio plinsku bocu uslijed čega su oba stana bila zahvaćena velikim plamenom. Unatoč brzoj reakciji bjelovarskih vatrogasaca, stanovi su izgorjeli gotovo do temelja, a jedan od stanova pripadao je i obitelji s troje djece. Druga dva stana su lakše zahvaćena požarom.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.