POŽAR ZAPRIJETIO KUĆAMA Na požarište stigao i Krstičević!

16.08.2017. 21:15:57

RASLINA-ZATON Sukladno ministrovoj odluci na teren je upućeno više od 70 pripadnika Protupožarnih namjenski organiziranih snaga Hrvatske kopnene vojske Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević došao je u srijedu na požarište u Šibenskio-kninskoj županiji te tijekom večeri, zajedno sa Županijskim vatrogasnim zapovjednikom Šibensko-kninske županije Darkom Dukićem, obilazi požarišta Raslina-Zaton, priopćeno je iz tog ministarstva.
Riječ je o trenutno najkritičnijem požarištu na kojem je požar zaprijetio i kućama te je sukladno odluci ministra Krstičevića, a temeljem zahtjeva Vatrogasnog zapovjednika Dukića na teren upućeno i 72 pripadnika Protupožarnih namjenski organiziranih snaga Hrvatske kopnene vojske. Na požaru je tijekom dana bilo angažirano i tri Canadaira CL-415 i tri Airtractora AT-802.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.