Požeški HNS: Tražimo da Požega dobije park branitelja

07.10.2013. 15:23:22

pozeski-hns-trazimo-da-pozega-dobije-park-branitelja-slika-1332381

Potpredsjednici su Ljiljana Zeba i Ivica Bilmez. Kovačević je istaknuo kako su posebno zadovoljni što ponovno participiraju u Gradskom vijeću.

Damir Kovačević, ponovno je izabran za predsjednika požeške podružnice HNS-a- rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare. Potpredsjednici su Ljiljana Zeba i Ivica Bilmez. Kovačević je istaknuo kako su posebno zadovoljni što ponovno participiraju u Gradskom vijeću. –To će nam pomoći da neke ideje i projekte koje imamo zacrtane u četverogodišnjem mandatu što bolje prezentiramo, da ih i vijećnici i gradska vlast prepoznaju, kao i ostali građani našega grada. Nećemo odustati od inicijative parka braniteljima i očuvanja stare lipe na Trgu Matka Peića, a uskoro ćemo iznijeti i nove ideje – kazao je predsjednik Kovačević. Tamara Puač, vijećnica u Gradskom vijeću bit će spona između Gradskog vijeća i Predsjedništva gradske podružnice. Ona će iznosit stavove stranke na sjednicama. Vijećnica Puač najavila je da će na idućoj sjednici uputiti prijedlog da se smanji naknada predsjedniku i dopredsjednicima Gradskog vijeća te članovima savjetodavno-stručnog tima gradonačelnika i članovima radnih tijela.
Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.