Poziv

17.11.2015. 12:34:10

Još jednom Vas s velikom radošću i uzbuđenjem pozivamo na novu izvedbu odlične predstave koja je mnoge rastužila i uzdrmala, nekima otvorila oči, neke razveselila, no svima koji su je vidjeli u srcu ostavila vedrinu i ponos! 20.11. na 24. godišnjicu strašne tragedije na Ovčari, povodom pete godišnjice svoga postojanja nevjerojatna Glumačka družina Paulus i redatelj Zvonimir Guć u suradnji s Humanitarnom udrugom "Izvor ljubavi"ponovno udružuju snage u ovom spoju kulture i humnosti, djelu od kojega zastaje dah. Proživite još jednom, zajedno s nama, slavnu prošlost i tužnu sadašnjost bitke za Vukovar kroz oči Ane i Matije, dvoje ljudi koji se Gradu vraćaju ranjeni prošlošću, tražeći izlaz u uspomeni na ponos, junaštvo, ljubav i domoljublje - ideale koji su nekoć vodili branitelje grada u podvige kakve nije vidio ljudski rod. Izvedba je u Centru za kulturu "Novi Zagreb", blizu autobusne stanice "Naletilićeva", kod Savskog mosta, a za ulaz možete ostaviti dobrovoljni prilog. Sve što se skupi ići će za braniteljsku obitelj u Slavoniji na rubu opstanka, za koju je prošle godine skupljeno više od pet tisuća kuna. Budite još jednom dio jedne od najvećih bitaka za slobodu i dostojanstvo u povijesti, poklonite se legendama svoje prošlosti i proslavite s nama slobodu i ljubav za koju su se oni jednom izborili ostavivši neizbrisiv trag u životima svih nas! Dođite, Glumačka družina Paulus je spremna.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.