POZIV NA CRVENU REVOLUCIJU: ‘Ovo je desničarska diktatura, takve smo 45′ zarobili na Bleiburgu!’

22.01.2016. 14:53:00

'Ne treba zaboraviti da su kod Bleiburga zarobljeni i mnogi Muslimani iz zloglasne Handžar divizije, koja je iza sebe ostavila brojne krvave tragove'. Najveći autoritet za antifašiste i ekstremne desničarske jugonacionaliste – Predsjednik Saveza antifašističkih boraca i antifašista Republike Hrvatske, Franjo Habulin – osvrnuo se na odabir novih ministara u Vladi. ‘Taj je mogući ministar član Bleiburškog voda, skupine koja žaluje nad propašću Nezavisne države Hrvatske. Jer ne treba zaboraviti da su kod Bleiburga zarobljeni i mnogi Muslimani iz zloglasne Handžar divizije, koja je iza sebe ostavila brojne krvave tragove, osobito u Bosni i Hercegovini’ oštar je Habulin, naročito na sam spomen ministra kulture Zlatka Hasanbegovića kojeg očito poistuovjećuje s ‘Handžar divizijom’, a posebno ga bole najave o mogućem smanjivanju ili ukidanju prihoda brojnih ‘antifa’ udruga. ‘Za ministarska mjesta predložena su dva ultra desničara kojih se nebi postidio diktatorski režim’, dodaje i smatra da je premijer Orešković ‘neinformiran’. ‘Antifašizam nije samo ideološke prirode, već svjetonazorsko i civilizacijsko opredjeljenje‘ uspjenjeno proziva Habulin te nastavlja s kritikama, ovaj puta na ministra branitelja Crnoju. ‘Ministar Crnoja sastavljao bi liste za Hrvatsku nepoćudnih osoba, koje su očito svi oni koji ne dijele njegove uskonacionalističke nazore’. Očito je da nova vlast djeluje na staru kao tamjan…

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.