Poziv na molitvu za ozdravljenje hrvatske braniteljice Dražene Čović

22.06.2015. 17:56:13

Udruga hrvatskih branitelja 1990-1996 RH, HVIDR-a Črnomerec i Akcija za bolju Hrvatsku pozivaju članstvo i prijatelje na zajedničku molitvu za ozdravljenje hrvatske braniteljice Dražene Čović, predsjednice Podružnice UHB 1990-1996 RH Zagreb, tajnica Odbora za branitelje ABH i bivša tajnica HVIDR-e Črnomerec. dražena Naša draga prijateljica Dražena trenutno je u komi i bori se za život nakon teške operacije tumora na mozgu nakon koje je uslijedila teška upala moždane ovojnice. Liječnici već danima čine sve što je u njihovoj moći kako bi joj spasili život, a vjerujemo da će i uspjeti uz Božju pomoć. Predsjedništvo UHB 1990-1996 RH Renato Šelj, predsjednik HVIDR-a Črnomerec Predsjedništvo ABH

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.