Poziv na obljetnicu 5. gardijske brigade " SOKOLOVI "

22.09.2014. 18:45:05

Udruga veterana 5.gardijske brigade „Sokolovi“ poziva: - sve veterane 5.gardijske brigade i njihove obitelji, - obitelji poginulih, umrlih i nestalih pripadnika 5.gardijske brigade i ostalih postrojbi hrvatske vojske i policije Republike Hrvatske, - sve sadašnje i buduće članove Udruge veterana 5.gardijske brigade „SOKOLOVI, - sve veterane drugih ratnih postrojbi hrvatske vojske i policije Republike Hrvatske, - te sve simpatizere i ljude dobre volje da svojom nazočnošću uveličaju proslavu 22.obljetnice osnivanja 5.gardijske brigade „Sokolovi“ koja će se održati 03.listopada 2014.godine u Vinkovcima. Program proslave započinje u 10,00 sati 03.listopada 2014.godine okupljanjem sudionika u pješačkoj zoni grada Vinkovaca. Nakon svete mise zadušnice za sve poginule i umrle hrvatske branitelje koja će se služiti u crkvi sv. Euzebija i Poliona svečanost se nastavlja mimohodom sudionika ulicama grada do vojarne „Bosut“ gdje će se položiti vijenci i zapaliti svijeće na spomen obilježju poginulim pripadnicima 5.gardijske brigade ,slavnih „Slavonskih sokolova“. Udruga veterana 5.gardijske brigade „Sokolovi“ poziva sve veterane 5.gardijske brigade, veterane ratnih postrojbi hrvatske vojske, veterane hrvatske policije, njihove obitelji, kao i sve ljude dobre volje da se odazovu ovom pozivu u što većem broju, jer: „Sokol“ živi vječno!   Predsjednik Zoran Marunček   PDN

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.