Poziv na revijalnu utakmicu

03.03.2018. 11:24:13

Sada već tradicionalno povodom obilježavanja obljetnice početka Domovinskog rata u Pakracu naši prijatelji iz Dinama dolaze uveličati obljetnicu. Ove godine uz seniore po prvi puta će nastupiti i njihove mlađe kategorije, U-14 (pioniri) protiv NK Lipika i U-17 (kadeti) protiv NK Hajduk Pakrac.
Protiv ekipe jesenskog prvaka i trenutno vodeće momčadi 1. malonogometne lige Futsal Dinama, nastupit će naša ekipa sastavljena od ponajboljih malonogometnih igrača s područja Pakraca i Lipika tako da je spektakl zajamčen.
Igrači i vodstvo kluba će odati počast preminulim braniteljima na rimokatoličkom groblju oko 14 sati, posjetiti oba muzeja u Pakracu te od 17 sati započeti s utakmicama. 
Posjetiteljima će biti podijeljene besplatne ulaznice (ograničene količine) koje će služiti kao kupon za nagradnu igru za vrijeme poluvremena utakmice Udruge i Futsal Dinama u kojoj će moći osvojiti majicu Dinama, članarinu u klubu i još nagrada. Isto tako, posjetitelji će se moći učlaniti u Futsal Dinamo koji djeluje po načelu "jedan član-jedan glas" i kupiti rekvizite kluba. Odlučili smo i ove godine ostaviti slobodan  ulaz kako bi sugrađani mogli uživati u vrhunskim potezima jesenskog prvaka i osvajača Kutije šibica - Futsal Dinama, ali i upoznati njihove mlade snage te bodriti domaće dečke u pokušaju savladavanja Dinama.
Pokrovitelji susreta su Grad Pakrac, Požeško - slavonska županija i Studenac.
predsjednik Udruge Tomislav Novinc
[embed]https://www.youtube.com/watch?v=Y4sKXuW_bfg[/embed]

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.