Poziv na tiskovnu konferenciju> Zagreb, 25. 09 2013. u 13 sati

24.09.2013. 20:07:29

288_tiskovna_foto

Naša Udruga provodi niz aktivnosti kojima želimo ukazati na svakodnevno, kontinuirano i naprasito ponašanje struktura vlasti u odnosu na Hrvatske branitelje i Hrvatski Domovinski rat u cjelini.

Hrvatski branitelji trpe dugotrajne sudske procese, zatvaranja, policijska ispitivanja i omalovažavanja. Dana 25.09.2013. godine upriličen je sastanak u Ministarstvu pravosuđa na temu progona i suđenja hrvatskim braniteljima u slučaju Lora.  

Želimo podijeliti zaključke ovog sastanka sa Hrvatskim narodom stoga vas pozivamo da ih putem vaših medija prenesete.

Konferencija će se održati 25.rujna 2013.godine

u prostorijama Udruge veterana 150.brigade,

Ilica 181, Zagreb s početkom u 13 sati.

  Na konferenciji će sudjelovati:    1.Jagoda Bungur, supruga osuđenog Emilia Bungura    2.Vinko Burazer, odvjetnik Emilia Bungura    3.Josip Jurčević, povjesničar     S poštovanjem                                                                                                                                           predsjednica udruge                                                                          Ivana Haberle

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.