Poziv na Treći biskupijski euharistijski kongres u Požegi

15.09.2017. 21:34:40

Požeška biskupija spominje se 20. obljetnice svoga utemeljenja i tom prigodom slavi Treći biskupijski euharistijski kongres u Požegi, 24. rujna 2017. Navedenoga dana na trgu ispred požeške Katedrale u 10.00 sati kardinal Stanislaw Dziwisz, tajnik pape Ivana Pavla II., utemeljitelja Požeške biskupije i velikog prijatelja hrvatskoga naroda predvodit će euharistijsko slavlje u zajedništvu s hrvatskim biskupima i biskupima iz inozemstva te vjernicima iz svih dijelova Požeške biskupije. U navedenoj prigodi željeli bismo posvjedočiti hrvatskim braniteljima s područja naše Biskupije kako i njih uključujemo u naše crkveno zajedništvo te ih pozivam da sudjeluju na slavlju. Pozivamo sve hrvatske branitelje koji su u mogućnosti da se odazovu na Treći biskupijski euharistijski kongres u Požegi.  

Požeška biskupija o 20-oj obljetnici svoga utemeljenja ima čast pozvati Vas na slavlje

TREĆEGA EUHARISTIJSKOGA KONGRESA u nedjelju, 24. rujna 2017. u 10.00 sati

ispred Katedrale u Požegi. Slavlje će predvoditi poljski kardinal Stanisław Dziwisz, dugogodišnji tajnik pape Ivana Pavla II., utemeljitelja požeške mjesne Crkve. Radujemo se što ćete nam se pridružiti u ovoj svečanoj prigodi.

  Msgr. dr. Antun Škvorčević požeški biskup

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.