Pozivni turnir u malom nogometu Udruge veterana 4.gardijske brigade-podružnice Dubrovačko-neretvanske županije

12.12.2013. 09:27:46

4

U okiru planiranih i završetka programa sportsko-rekreacijskih aktivnosti u ovoj godini u Metkoviću je održan pozivni turnir u malom nogometu Udruge veterana 4.gardijske brigade-podružnice Dubrovačko-neretvanske županije.

Prvo mjesto osvojila je ekipa „Memorijalni turnir „Eugen Erjauc, drugo mjesto Veterani 4.gbr iz Ljubuškog a treće „Dario Kljusurić i sinovi“. U posebnom dijelu revijalno su igrali veterani 4.gardijske iz Splita i Metkovića gdje su se splićani pokazali uspješnijima. Na kraju su ekipama podijeljene prigodne plakete uz nastavak zajedničkog druženja veterana. Tom prigodom podijeljeni su pehari najuspješnijim ribičima udruge.

Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Galerija: Pozivni turnir u malom nogometu Udruge veterana 4.gardijske brigade-podružnice Dubrovačko-neretvanske županije

1

2

3

5

6

7

8

9

10

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.