Poznata novinarka raskrinkala opasan plan koji se priprema za smrt Slavonije

01.12.2018. 19:45:12

Poznata novinarka i televizijska voditeljica Vesna Kljajić na svojem je Facebooku vrlo zanimljivim primjerom i nadasve slikovito opisala zašto mladi odlaze iz Slavonije te na koji način funkcionira život u tom dijelu Hrvatske prenoseći iskustvo svoje nećakinje. “Razgovaram s nećakinjom iz Osijeka. Kaže,bila na zavodi za zapošljavanje i jedini poslovi koji su joj ponuđeni su oni na moru. “Zar je moguće da baš nema ništa u Slavoniji?!” “Oni kažu da nema.” – kaže tužno nećakinja,koja,iako stručna, ne bira poslove. I meni konačno sine: zavodi za zapošljavanje u Slavoniji su,izgleda,plaćeni da nude isključivo poslove izvan Slavonjje, u Dalmaciji ili Istri. Mlade se šalje što dalje,očekujući da se neće vratiti”, piše Kljajić na svojem profilu na kojem se ujedno zapitala i za koga se Slavonija prazni. “Zasto planski uništavate hrvatsku žitnicu? Čiju prljavu politiku provodite? A i vi, Slavonci, Baranjci i Srijemci, zašto šutite? Gdje su vaši predstavnici? Zašto sliježete ramenima i bez borbe napuštate svoja imanja i odlazite biti tuđe sluge”, zaključila je s još jednom nedoumicom. ZG/Dnevno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.