Pranjić u nadoknadi zabio za 5:1, Ćorluka dobio crveni karton i neće igrati protiv Italije!

28.03.2015. 20:01:17

Hrvatska nogometna reprezentacija ponovno je navijačima postala iznimno interesantna, što se osjetilo danima prije utakmice s Norveškom. Vladalo je pozitivno ozračje i očekivao se pun stadion, što se i dogodilo Hrvatska nogometna reprezentacija pobijedila je Norvešku u petom kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo sa 5:1. Na Maksimiru su se u strijelce upisali Brozović, Perišić, Olić, Schildenfeld i Pranjić, a loša vijest je crveni karton Vedrana Ćorluke. Hrvatska nogometna reprezentacija ponovno je navijačima postala iznimno interesantna, što se osjetilo danima prije  utakmice s Norveškom. Vladalo je pozitivno ozračje i očekivao se pun stadion, što se i dogodilo. Na tribinama je bilo  23.920 gledatelja, što je samo nekoliko stotina manje od kapaciteta Maksimira za ovu utakmice. Naime, zbog kazne je  dio stadiona morao biti zatvoren. Od samog početka dali su podršku Kovačevim izabranicima i gurali ih prema naprijed, a Kovačevi izabranici odužili su im se odličnom igrom.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.