Pravo ljeto se vraća: Stižu vrućine

14.07.2014. 10:58:31

U nastavku tjedna bit će sve sunčanije i toplije..

Ovaj tjedan stanje će znatno popraviti, barem što se vremenske prognoze tiče. Pravo ljeto nas očekuje već za vikend. Promjenjivo vrijeme nas očekuje u ponedjeljak, dok se na zapadu Lijepe naše očekuje pretežno oblačno vrijeme. Prijepodne ponajprije na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana, a poslijepodne u Slavoniji očekuje se mjestimice kiša te pljuskovi s grmljavinom koji ponegdje mogu biti i izraženiji te obilniji.

Na kopnu vjetar većinom slab, na Jadranu većinom slabo do umjereno jugo, a krajem dana će zapuhati bura i sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom od 21 do 27°C, javlja DHMZ.

Od utorka malo toplije

Djelomice sunčano uz promjenljivo naoblaku, ali nestabilno vrijeme očekuje nas u utorak. Bit će malo kiše i lokalnih pljuskova s grmljavinom. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeverozapadni, a na Jadranu bura i sjeverozapadnjak koji na otvorenom moru može biti i pojačan. U nastavku tjedna bit će sve sunčanije i toplije.

  • Autor: A. Pranjić
  • Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Izvorni članak možete pogledati OVDJE  

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.