PRAVOSLAVNI BRANITELJ BRATU ‘S ONE STRANE’: ‘Odrasli smo pod istim srcem, ali u tebi je zločin’

03.12.2016. 19:17:12

DIRLJIVO Sudbina se pobrinula da ni danas ne nalazi mir jer je njegova majka, kao i njegov brat koji se borio protiv njega, život nastavila u Srbiji. Evo što je Peđa o tome napisao: Predrag Peđa Mišić vukovarski je branitelj i bivši zatočenik srpskih logora. Sudbina se pobrinula da ni danas ne nalazi mir jer je njegova majka, kao i njegov brat koji se borio protiv njega, život nastavila u Srbiji. Evo što je o tome napisao: TEBI MAJKO Kako to da brat na brata puca, odrasli smo majko ispod istog srca Znam majko da ti nisi kriva Zašto nas je sudba podjelila Kako da kažem njemu i tebi Pucao si na brata, zločin je u tebi. Ne… Ne mrzim te majko, Bog je tako htio Što je to u njemu Brata je majko ubiti htio Što je to majko u bratu bilo da je brata Na smrt osudio Ne majko suditi mu neću Nas trojica Živimo za tvoju sreću Zašto je tako bilo, Bog će reći svoje Zašto si Bože uzeo najmilije moje Ma majko, ja ti sudit neću Ali bratu, oprostio mi Bog NE MOGU, NE ŽELIM – NEĆU Pedja

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.