PREDRAG MATIĆ IDE NA POLICIJU: žele me “overiti s dva metka u glavu”

30.03.2015. 10:16:10

U ponedjeljak idem na policiju prijaviti prijetnje. Pa neka oni procijene što i kako treba postupiti”, rekao je Jutarnjem listu Predrag Fred Matić nakon što je od petka, kako kaže, preko mobitela i e-maila zaprimio nekoliko prijetećih poruka. Matić nije htio detaljno otkriti o kakvim je sadržajima riječ, ali uz poruku “srami se” koju mu je uputio neformalni vođa prosvjeda u Savskoj Josip Klemm, ministru su na mobitel stigle i one nešto eksplicitnijeg sadržaja, poput poruke da “imaju kalašnjikov za njega” te da će ga “overiti s dva metka u glavu”, piše jutarnji ist Te su prijetnje, navodi se, posljedica otkrića Jutarnjeg lista da predsjednik udruge koja u Savskoj okuplja stopostotne ratne vojne invalide, Đuro Glogoški, već pet mjeseci na spava u šatoru u Savskoj ulici, gdje traje prosvjed protiv ministra Matića, nego koristi državnu kuću u Zaprešiću u kojoj bi trebali odsjedati ratni vojni invalidi koji dolaze u Zagreb na liječničke preglede. Ministar Matić je nakon ‘otkrića’ Jutarnjeg najavio kako će Ministarstvo raskinuti ugovor za korištenje kuće koji je 2007. godine potpisan s udrugom Glogoškog te kako će njena vrata otvoriti širem krugu ratnih vojnih invalida.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.