Predrag Peđa Mišić: Što prije u Srbiji otjerate te iskompleksirane političare prije ćete živjeti normalno

12.02.2017. 18:18:46

Dačić Stepinca nazvao ratnim zločincem: ‘Podizanje spomenika jasna je poruka da je zločin protiv Srba dozvoljen i nekažnjiv

Reče Dačić i osta živ, pa za njim Vulin, sve veliki i učeni srbijanci. Ne znaš čija je izjava bolesnija. I tako oni u krug o Jasenovcu, Titu, Stepincu. Nepišem ovu objavu zato što me zanima njihovo mišljenje ili zato što su nešto pametno izgovorili. Mišljenja sam da takve velike srbčiće treba doslovce ignorirati a hrvatska politička elita, od predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, predsjednika vlade Andreja Plenkovića, predsjednika sabora Bože Petrova zahtjevati potpunu političku, ekonomsku i inu blokadu Srbije. Pa kada ti predstavnici sad već vidno male velike Srbije, pronađu lijek za svoju mržnju i put ka normalnom dijalogu možda se pokaže potreba za dobrosusjedskim odnosima. Do tada s Vojvodinom ili bez nje neka se guše u svojoj mržnji prema svemu i svakome. Nazivati jednog svećenika, dokazanog humanistu zločincem, blazenog Alojzija Stepinca nije ništa drugo nego put kojim srbijanski političari stoljeće vode srbijance u ponor. Sad već i zabrinjava šutnja samih srbijanaca. Što prije otjerate te iskompleksirane političare prije ćete živjeti normalno. Do tada neka vam je Bog na pomoći.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.