Predrag Pedja Mišić: JEDINO ŠTO SRBI U HRVATSKOJ NE MOGU I NEĆE VIŠE TRPJETI TO SI TI MILORADE

17.09.2016. 11:27:17

Hrvatski pravoslavac i junak Domovinskog rata Predrag Mišić Peđa “obrušio se” na svom fb profilu na Milorada Pupovca.

Ovo je jedna od zadnjih objava koje ću napisati vezano za Milorada Pupovca. U koliko u razumnom roku ne bude objavljeni demanti u svim medijima koji su objavili zadnji igrokaz dotičnog gospodina, podnijeti ću tužbu državnom odvijetništvu, a poradi iznošenja lažnih podataka. Da budem do kraja jasan, Milorad i šačica njegovih sljedbenika se nazivaju predstavnicima Srba, netočno niti jest, niti će biti; kao što sam već upozorio, on predstavlja mali broj Srba njegovih istomišljenika koji na sve načine pokušavaju pridonijeti nestabilnosti i uporno narušavati suživot većinskog Hrvatskog naroda i Srpske nacionalne manjine, kad priča o brojkama, neka kaže broj glasova, a ne – postotak – piše Mišić. A činjenica da većina srpske nac. manjine se nalazi u ostalim strankama, od HDZ, SDP I svih bilo parlamentalnih ili lokalnih stranaka. Koristeći sad već izlizane fraze ugroze srpske nacionalne manjine i već ptice na grani znaju što više cvili više kuna dobije. Ovoga puta je dosta da Milorad ucjenjuje legalno izabranu stranku s uvjetovanjem da ne može Hasanbegović, Gotovina itd biti u Vladi i parlamentu. Prestani obmanjivati javnost lažima i kukanjem budi muško kad već častan Srbin ne možeš biti, neće ti dozvoliti deset tisuća Hrvatskih branitelja koje ne možeš smisliti. A časne Hrvatske branitelje srpske nacionalnosti pozivam da podignu svoj glas; domovinu smo krvlju branili necemo dozvoliti ovom huškaču da to uništi. OPROSTIO MI BOG ŠTO SAM NAS NA KRATKO PODJELIO mi smo samo HRVATSKI BRANITELJI.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.