Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović uputila uskrsnu čestitku

14.04.2017. 10:28:07

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović uputila je u petak uskrsnu čestitku predsjedniku Hrvatske biskupske konferencije mons. Želimiru Puljiću, nadbiskupu zagrebačkom kardinalu Josipu Bozaniću i mitropolitu eparhije zagrebačko-ljubljanske Porfiriju Periću.

Predsjednica je u čestitci izrazila želju da duhovno ozračje Uskrsa sve potakne na istinsku obnovu dobra, radosti, mira, zajedništva i nade, u svjetlu uskrsnoga značenja vrijednosti i dostojanstva života. Uskrsnu čestitku predsjednica Grabar-Kitarović uputila je i svim nadbiskupima i biskupima, svećenicima, redovnicama i redovnicima, te svim katoličkim vjernicama i vjernicima u Domovini i diljem svijeta te svim episkopima, svećenicima i pravoslavnim vjernicima u Hrvatskoj.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.