Predsjednica Kolinda javno čestitala rođendan psu, pa se oglasio Bujanec

18.03.2019. 10:53:16

Već je mjesecima svima jasno da je “pukla ljubav” između hrvatske predsjednice Kolinde Grabar – Kitarović i voditelja Bujice, Velimira Bujanca. Bujanec, koji predsjednicu u svojim emisijama niti malo ne štedi, ni privatno nije ništa nježniji prema njoj, pa se preko Facebooka osvrnuo na njezinu rođendansku čestitku kujici Kiki: “Po čemu je to Kika bliža Kolindi od sirotog Jakova – a njemu nikada nije ovako javno (i nježno) čestitala rođendan?! Šalu na stranu, zar u Hrvatskoj nema važnijih stvari kojima bi se trebala baviti jedna državnica?! Selo gori, a baba se češlja! Zaista volim pse, al’ ne mogu zamisliti predsjednika Tuđmana da psu javno čestita rođendan…”, napisao je na svom profilu.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.