Predsjednica prvoga radnog dana ide u posjet braniteljskom šatoru?

18.02.2015. 23:16:13

Riječ je o neslužbenoj informaciji, a sutrašnji će dan potvrditi ili osporiti ovu informaciju. Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović koja je večeras službeno preuzela predsjedničke dužnosti, a u četvrtak započinje svoj prvi radni dan u novoj ulozi navodno će posjetiti braniteljski šator u Savskoj 66, neslužbeno doznaje N1 televizija. Kako dodaju, predsjednica će u posjet poći u poslijepodnevnim satima. Prvog radnoga dana na dužnosti predsjednice Republike Hrvatske Grabar Kitarović će donijeti i odluku o imenovanju savjetnika u svome uredu, kao i odluku o osnivanju Savjeta za branitelje, vanjskog savjetodavnog tijela kojemu će na čelu biti Ante Deur. Kako je javio HRT, radi se o volonterskom tijelu, a ostali će članovi savjeta biti imenovani u koordinaciji s braniteljskim udrugama. Podsjetimo, primopredaja u Uredu predsjednika protekla je u ugodnom tonu, kako su istaknuli i Josipović i Grabar Kitarović koji detaljnije izjave novinarima nisu davali. "Čast mi je predati dužnost predsjednika Kolindi Grabar Kitarović. Imali smo zanimljiv, ugodan razogovor. Upoznao sam predsjednicu Grabar Kitarović s funkcioniranjem ureda i sa svime što treba znati kako bi sutra mogla početi svoj radni dan s uspjehom. Još jednom joj čestitam i želim uspješan rad na dobrobit Republike Hrvatske", izjavio je Josipović nakon razgovora s Grabar Kitarović koji je završio tek dvije minute prije 19 sati.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.