PREDSJEDNICA ZBOG BOLOVA OTIŠLA USRED MISE: Grabar Kitarović izašla iz katedrale, otkazat će se i dio protokola

25.06.2017. 12:15:46

Povodom dana državnosti u zagrebačkoj katedrali održava se misa za domovinu na kojoj se okupio državni vrh, uključujući i predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović.

Ona je uoči mise svima čestitala današnji dan te poslala optimističnu poruku. ‘Želim da ovaj dan provedemo u pijetetu prema prošlosti i s optimističnim pogledom u budućnost, da se uhvatimo u koštac s demografijom, razvojem, obrazovanjem i tako dalje’, rekla je. No, kako javlja N1, predsjednica je usred mise napustila katedralu zbog intenzivnih bolova u kralježnici, a navodno će biti otkazan i dio preostalog protokola predviđen za danas. Predsjednica je ranije najavila kako će nakon proslave današnjeg praznika ići na liječenje i terapiju zbog bolova u kralježnici.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.