PREDSJEDNIČE MILANOVIĆU IZMEĐU POZDRAVA ZDS I ČETNIČKIH SPOMENIKA ZNAKA JEDNAKOSTI NITI MOŽE NITI SMIJE BITI !!!

04.05.2022. 11:06:00

Milanović je u Vukovaru izjavio kako mi sa pozdravom ZDS Srbe provociramo i kako je to za Hrvatsku štetno !!!
A zatim je dodao, kako se i četnički spomenici u Borovu selu moraju ukloniti što mi je odmah uši zaparalo pa imam potrebu na njegovu izjavu javno reagirati !!!
Predsjedniče Milanoviću morao bi znati da se pozdrav ZDS sa četničkim spomenicima niti može niti smije uspoređivati !!!
Mi smo 90-tih a ne 40-tih bili ZDS i svoju zemlju od četnika smo branili a ti besramno agresorske spomenike i naš pozdrav uspoređuješ !!!
Milanoviću skuliraj se i ne pričaj piz*arije koje nisu za usporedbu i ne vrijeđaj NAŠE ŽRTVE kako braniteljske tako i civilne a koje su od četničke ruke svoje živote skončali !!!
Pozdrav ZDS nikoga ne provocira ali smeta PORAŽENIMA u Domovinskom ratu jer se oni s porazom ne mire i sve poduzimaju da se agresora i žrtvu izjednači !!!
A zahvaljujuću našim političkim punoglavcima koji četničku "ljubav" na svojoj koži nisu osjetili u tome i uspijevaju !!!
Ali, da su ti naši politički punoglavci četničku "ljubav" na svojoj koži osjetili tada bi i oni ponosno ZDS uzvikivali i dragom Bogu bi zahvaljivali što su živi ostali i tu priča završava !!!
I svi protivnici pozdrava ZDS dobro zapamtite, mi smo 90-tih u svojoj zemlji od Srbije i lokalnih četnika napadnuti i svoju zemlju od njih smo branili i prestanite se u 40-te vračati kad tada mnogi od nas nismo bili ni rođeni !!!
A napadom na pozdrav ZDS mislite kako će se vaši zločini i razaranje naše zemlje zaboraviti !!!
Zato Domovinski rat ni ne spominjete, uporno ga prešućujete i pravite se kao da ga nije ni bilo jer ste uvjereni kako će sve zlo koje ste nam 90-tih učinili u zaborav pasti ali, gadno se varate jer;
NI OPROSTA NI ZABORAVA NEMA A VI JAKO DOBRO ZNATE I ZAŠTO !!!
"Gospodo" vladajući jel ovo ruglo ZEMLJI POBJEDNICI PRILIČI ???
To je IZDAJA hrvatskog naroda i SRAMOTA kojom sve žrtve Domovinskog rata vrijeđate !!!

** Mišljenja iznesena u kolumnama osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stajališta uredništva Portala dnevnih novosti.

Izvor: Facebook

Izvorni autor: Ivanka Bušljeta/Foto: facebook

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.