Predsjednik Mladeži SDP-a Korčule poručuje: Konačno s ponosom mogu reći da ja ovu državu ne volim!

24.05.2013. 14:56:32

Konačno mogu otvoreno s ponosom reći da ja ovu državu ne volin i gotovo! Crkni fašistička, homofobna tvorevino, ako ne možeš bolje i drugačije....' – poručuje Botica sa svog Facebook profila komentirajući odluku Ustavnog suda RH vezanu za izvođenje Zdravstvenog odgoja u školama koja posljednjih dana izazvala žustru raspravu i podijelila Hrvatsku. Ivan Botica – Škafo, predsjednik Forma mladih SDP-a Korčule i deveti na izbornoj listi za Gradsko vijeće Korčule koalicije SDP-a, HNS-a i HSU-a na  Facebooku je objavio kako ne voli Hrvatsku.  'Konačno mogu otvoreno s ponosom reći da ja ovu državu ne volin i gotovo! Crkni fašistička, homofobna tvorevino, ako ne možeš bolje i drugačije....' – poručuje Botica sa svog Facebook profila u komentirajući odluku Ustavnog suda RH vezanu za izvođenje Zdravstvenog odgoja u školama koja posljednjih dana izazvala žustru raspravu i podijelila je Hrvatsku, prenosi Dubrovački vjesnik.   Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.