Predsjednik Osijeka Ivan Meštrović: ‘Kup nam možete uzeti, ali stadion možete samo gledati’ Objavio Miroslav Herceg -2. lipnj

02.06.2020. 09:30:00

Predsjednik Osijeka Ivan Meštrović uživo je svjedočio zbivanjima na Rujevici, s koje je vrlo brzo nakon susreta otišao.

“Gospodinu Miškoviću samo sam čestitao na ulasku u finale, a sa Šukerom sam pričao, no o tome što ima za reći o svemu morat ćete pitati njega. Ipak, mislim da je nakon nedjeljne utakmice i njemu jasno zašto naši suci ne sude Ligu prvaka, SP, EP… Ukratko, ova razina suđenja na ovoj razini natjecanja je poraz HNS-a”, rekao je za Sportske novosti.

“Snimke govore same za sebe. Ovo je jedna od rijetkih situacija kada nemam što dodati nakon što pogledam snimke, a isto mogu savjetovati i ostalima. Nevjerojatno je da se na ovoj razini natjecanja događa ovakva razina suđenja. No, vjerojatno ništa nije slučajno. Mislim da generalno imamo krizu društva i nekomptentnost ljudi na pozicijama, a sad smo svjedočili ili jako nekompetentnom sucu ili sucima, jer ne bih amnestirao ni VAR sobu, ili nečemu drugome vrlo kompetentnom što ne ulazi u domenu sporta. I tu bih se zaustavio”, dodao je i najavio i kako će „klub iscrpiti sve sredstva za zaštitu svojih interesa, ali više od toga ne mogu reći da ne ugrozim istragu.“

“Sigurno je samo da ćemo poduzeti određene korake. Osijek će i iz ovoga izaći jači i naš se projekt neće zaustaviti. Poručio bih i da nam kup nam možda može biti uzet, ali stadion nam mogu samo gledati”, zaključio je.

Izvor: Narod.hr

Izvorni autor: Miroslav Herceg/Foto: Snimka zaslona

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.