Predstavljanje Saveza za Hrvatsku: 'Nova politička snaga na hrvatskoj političkoj pozornici'

04.02.2014. 19:11:41

1_221881

Predstavljanje će, prema najavi, početi simbolično u "5 do 12".

U srijedu, 5.veljače 2014. godine u Kongresnom centru Forum, predstavit će se Savez za Hrvatsku koje će formirati sljedeće stranke: ABH (Akcija za bolju Hrvatsku), AHSS (Autohtona- Hrvatska seljačka stranka), HDSSB (Hrvatski demokratski savez Slavonije i Baranje), HNV (Hrvatsko nacionalno vijeće), HSP ( Hrvatska stranka prava), HRAST Pokret za uspješnu Hrvatsku, HZ (Hrvatska zora stranka naroda), OS (Obiteljska stranka), ZZH (Zavjet za Hrvatsku). Predstavljanje će, prema najavi, početi simbolično u "5 do 12".

Savez za Hrvatsku smatra da će njihovo osnivanje promijeniti dosadašnji stranački i politički pluralizam u Hrvatskoj te da će postati nova politička snaga na hrvatskoj političkoj pozornici.

Izvorni članak možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.