Prekid učinio svoje? 'Poručila' kako baš i nije neko društvo!

24.05.2013. 10:07:07

Početkom tjedna medijima je poput bombe odjeknula vijest kako je vezi Kristen Stewart i Roberta Pattinsona došao kraj, Robert Pattinson i Kristen Stewart  zaljubili su se na snimanju filma 'Twilight', a nakon nekoliko trzavica, par je ipak prekinuo svoju petogodišnju vezu. >> Oprostio prevaru no ipak nije išlo - Opet prekinuli!
Ljutita Kristen Stewart (foto: JLP) - 3
I očito Kristen Stewart posljednih nekoliko dana nije baš najbolje društvo, u što su se uvjerili vjerni paparazzi koji su je čekali ispred salona za uljepšavanje. 23-godišnja Kristen se jako uzrujala kada je ugledala fotografe, pa je uz ljutiti izraz lica, pokazala i srednji prst. Ruke je držala u zraku cijelo vrijeme: svima je rekla što misli o škljocanju objektiva doke je izlazila iz salona, dok nije sjela u prijateljičin automobil. Dok je na jednoj strani grada ljutita Kristen pokazivala 'srednjak', Robert je viđen kako je u svoj automobil pakirao stvari. Naime, odselio se iz njihovog zajedničkog doma, tako da je definitivno njihovoj vezi došao kraj. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.