PREMA CRNOJ GORI: Solidan ždrijeb Dinama za nastavak natjecanja u Ligi prvaka

20.07.2013. 11:25:59

Solidan ždrijeb za Zagrepčane, ako se tako može reći nakon što je Dinamo osigurao 3.pretkolo Lige prvaka s obzirom na pobjedu u Luksemburgu od 5-0. Naime, plavi će u 3. pretkolu igrati protiv pobjednika neizvjesnog dvoboja Sutjeska iz Crne Gore te moldavskog Sheriffa koji je svojedobno na opće iznenađenje zaustavio Mamićeve bluze na putu do Lige prvaka, iako je u Moldaviji bilo 1-1, modri su pali u Maksimiru nakon izvođenja penala. Modri su uzvratili Moldavcima prošle godine kada je bilo čak 5-0 za plave. Dinamo je imao sreće, ali Dinamo mora biti oprezan s obzirom kako su i Crnogorci i Moldavci daleko opasniji protivnici od ekipe iz Luksemburga s kojom su modri prije nekoliko dana pomeli travnjak u gosima. Vratimo se mi ipak na Dinamovog idućeg protivnika u Ligi prvaka, dakle, spomenimo kako se prva utakmica ta dva protivnika, dakle, Sutjeske i Sheriffa, igrala se u Moldaviji i završila je 1:1 tako da su Crnogorci u prednosti uoči uzvrata. Prva utakmica igra se 30./31. srpnja u Zagrebu dok će se uzvrat igrati tjedan dana kasnije. Možda će modri već za dva tjedna u Crnu Goru? U svakom slučaju Dinamo je favorit bez obzira na činjenicu da je ovo neka nova momčad Dinama, svake godine sve 'novija'. Foto: AFP Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.