Premijer opet puko': Jakovina uopće nije htio na Bali, morali smo ga veslom gurati da ide!

12.12.2013. 14:58:13

1_200120

U obranu ministra Jakovine stala je Vesna Pusić koja je rekla da put nije skup jer je puno skuplje ne ići na sastanke. Pusić kao da je učila lekcije od Lovrić - Merzel - jeftinija opcija je skuplja opcija!

Na sjednici Vlade, u četvrtak 12.prosinca, bilo je govora i o službenom putovanju ministra Tihomira Jakovine na Bali. Podsjetimo, Jakovina je sudjelovao na konferenciji WTO-a koja se održavala na Baliju, a tom prigodom je odsjeo u luksuznom hotelu, a račun od otprilike 41 tisuću kuna platit će hrvatski porezni obveznici. U obranu ministra Jakovine stala je Vesna Pusić koja je rekla da put nije skup jer je puno skuplje ne ići na sastanke. Pusić kao da je učila lekcije od Lovrić - Merzel - jeftinija opcija je skuplja opcija! Nitko ne smatra da hrvatska izaslanstva ne trebaju prisustvovati važnim sastancima, ali važan uvjet je da se vodi računa o novcima hrvatskih poreznih obveznika.  Poznato je da je ministrov kolega Slovenac boravio u pet puta jeftinijem hotelu. Da zaokruži obranu neobranjivog, šaljivi premijer Milanović je kazao da Jakovina uopće nije htio ići na put te da su ga morali veslom gurati da ide. Lijepo od premijera. Jako je šaljivo potrošiti novce na luksuz, novce poreznih obveznika koji Bali uskoro neće moći vidjeti ni na internetu jer neće moći podmiriti račune ni za struju, a ni za internet.

Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.