Preminuo mladi hrvatski nogometaš Alen Pamić (23)

22.06.2013. 10:13:18

Alen je otprije imao problema sa srcem, zbog čega se nekoliko puta rušio na travnjaku

Još jedna tužna vijest zadesila je hrvatski nogomet. Sinoć je preminuo mladi hrvatski nogometaš Alen Pamić (23). Sin trenera Istre Igora Pamića te brat Dinamova igrača Zvonka, srušio se sinoć dok je igrao mali nogomet, izdalo ga je srce. Alen je otprije imao problema sa srcem, zbog čega se nekoliko puta rušio na travnjaku. Posljednju utakmicu odigrao je 16. veljače kada se na utakmici protiv Lokomotive po treći put u karijeri srušio. Njegovi problemi počeli su 18. studenog 2010. godine kada je bio član Standard Liegea. Alen se tada srušio na treningu, navodno su ga jedva reanimirali, a belgijski klub nakon toga raskinuo je ugovor s njim. Alen je tada završio u bolnici, a nakon višemjesečnog oporavka liječnici su dali 'zeleno svjetlo' za njegov povratak. Samo nekoliko mjeseci poslije, Alen se srušio i drugi put, a to se dogodilo tijekom treninga u Žminju, kada se pripremao za povratak nogometu. No, liječnici su i nakon toga odobrili njegov povratak, a kao što smo već i spomenuli, posljednji put to mu se dogodilo u veljači ove godine. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.