Prepucavanja na pravaškoj desnici: Keleminec prozvao Srba za podmetanje

15.09.2013. 14:15:54

Na sastanku predsjedništva stranke, predsjednik stranke Danijel Srb trebao je prezentirati postignuti dogovor sa HDZ-om da HSP temeljem tog dogovora dobiva dva mjesta u Saboru RH (mjesta dobivaju Daniel Srb i Pejo Trgovčević ) . Također, Daniel Srb je trebao izvjestiti predsjedništvo Stranke da će se u 11. mjesecu održati ujedinjenje HSP-a i HSP AS u jednu stranku HSP-a. Međutim, od 14 članova predsjedništva, odazvalo ih se samo troje; Daniel Srb, Pejo Trgovčević i Ivan Miličević.

A-HSP Dražena Keleminca javnosti je poslala priopćenje kojim poručuje predsjedniku Danielu Srbu da 'Tko pod drugmi jamu kopa, sam u nju pada'. Naime, kako javljaju, u subotu 14. rujna bio je zakazan sastanak predsjedništva Hrvatske stranke prava.

Na sastanku predsjedništva stranke,  navodi A-HSP, predsjednik stranke Danijel Srb  trebao je prezentirati postignuti dogovor sa HDZ-om da HSP temeljem tog dogovora dobiva dva mjesta u Saboru RH (mjesta dobivaju Daniel Srb i Pejo Trgovčević ). Također, Daniel Srb je trebao izvjestiti predsjedništvo stranke da će se u 11. mjesecu održati ujedinjenje HSP-a i HSP AS u jednu stranku HSP-a i da bi novi predsjednik, navodno, trebao biti Ivan Tepeš. Međutim, od 14 članova predsjedništva, odazvalo ih se samo troje; Daniel Srb, Pejo Trgovčević i Ivan Miličević.

Trgovčević i Miličević su se, kako kažu u A-HSP-u, odmah se primili mobitela i počeli nazivati i raspitivati šta se događa, a s obzirom da nije bilo kvoruma. "Šokiranog i zabrinutog Daniela Srba zabrinulo je što će reći Tomislavu Karamarku, jer rok od 7. dana istječe u ponedeljak", stoji u priopćenju.

Ipak, sa tri člana predsjedništva pala je i jedna, kako smatraju u Keleminčevoj stranci, nelegalna odluka : Mirko Čondić smijenjen je sa mjesta predsjednika Splitsko - dalmatinske županije, a umjesto njega postavljen Ivan Turudić.

Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.