PRIJE SLUŽBENOG SASTANKA TAJNI SASTANAK KOTROMANOVIĆA, KLEMMA I GLOGOŠKOG

08.06.2015. 10:49:28

Kotromanović se u tajnosti našao s Glogoškim i Klemmom u kafiću Drugi sastanak predstavnika Vlade i hrvatskih branitelja održat će se u ponedjeljak ujutro u deset sati iza zatvorenih vrata zgrade Ministarstva branitelja ispred koje branitelji prosvjeduju od 20. listopada prošle godine Uoči sastanka prosvjednika branitelja iz Savske 66 i predstavnika Vlade koji je zakazan za ponedjeljak u 10 sati, u podrumu kafića Hocus Pocus u Šubićevoj ulici, u nedjelju navečer u Zagrebu sastali su se ministar obrane Ante Kotromanović i Josip Klemm, a kasnije im se pridružio i Đuro Glogoški sa suprugom. Očevidac je za N1 rekao da nakon što su više od dva sata razgovarali u podrumu kafića, Klemm i društvo popeli su se u prizemlje za stol, a ministar je otišao bez njih. Nije poznato što su dogovorili u kafiću, ali kako je čitatelj tportala javio, uočio ih je u 20 sati i 15 minuta, tada su se povukli u podrum kafića, a dva stražara u civilnoj odjeći nisu dopuštali prilaz ostalim gostima. Kafić se, inače, nalazi u blizini Ministarstva obrane. Prošli ponedjeljak tijekom razgovora u zgradi Vlade, nakon napetih prosvjeda na Markovom trgu, predstavnici prosvjednika nekoliko puta su se porjel Drugi sastanak predstavnika Vlade i hrvatskih branitelja održat će se u ponedjeljak ujutro u deset sati iza zatvorenih vrata zgrade Ministarstva branitelja ispred koje 100-postotni invalidi Domovinskog rada, prve skupine i branitelji prosvjeduju od 20. listopada prošle godine tražeći rješavanje problema braniteljske populacije, ostavku resornog ministra Matića te dvoje njegovih suradnika i donošenje ustavnog zakona o pravima hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.