PRIJEDLOG USTAVNOG ZAKONA O HETEROFOBNIM BRAKOVIMA

08.06.2013. 08:13:11

(Prvo čitanje)   Članak 1 U skladu sa Ustavom Republike Hrvatske što ga svaka šuša tumači kako hoće, na način predviđen ovim ustavnim Zakonom svi građani, seljaci i poštena  inteligencija, bez obzira na nacionalnost, vjeroispovijest ili neki drugi obzir, imaju pravo sklapati i rasklapati istospolne odnosno istorodne brakove, iz ljubavi, zajebancije, ili naprosto zato da im dupe vidi brak.   Članak 2 2.1 U heterofobni brak mogu stupiti sve osobe koje sebe smatraju  kakvim-takvim muškarcem, ženskarcem ili sličnim povrćem, uz predočenje osobne karte i pisane izjave ovjerene kod javnog bilježnika kojom, pod prijetnjom da budu izvrgnute ruglu i homofobnom vrijeđanju, nesmotreno deklariraju svoju spolnu orijentaciju.   2.2 Ovu izjavu će vrlo rado ovjeriti i to masno naplatiti ne samo javni bilježnici nego i pojedini nezajažljivi i pohlepni odvjetnici kojima nije dosta što su se bezobrazno obogatili na ovrhama:   Potpisani/na/no ovom Izjavom bez imalo srama ili gađenja, nego baš naprotiv, štoviše i dapače ponosno i razdragano, jer je to Ustavom zajamčeno ljudsko pravo, za sebe izjavljuje da je   [a] peder   [b] lezbijka   [c] povrće    [c] NVNM (ni vrit ni mimo)    (Zaokružiti odgovarajuću heterofobnu seksualnu orijentaciju).   Članak 3 Mogućnost i uvjeti usvajanja djece u heterofobnim brakovima  pedera i lezbijki regulirat će se posebnim propisima nekog drugog zakona, jer samo bi nam to još trebalo.   Članak 4 Ovaj Zakon će kad-tad stupiti na snagu, a može se mijenjati kao i svaki drugi zakon kako kome padne na pamet.   Predsjednik Hrvatskog sabora s.r. (ma tko to bio)   Autor prijedloga zakona Mario Profaca k.t. (kao takav)  

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.