Primopredaja iznjedrila kiseli osmijeh Josipovića i iskreni osmijeh Grabar Kitarović

18.02.2015. 20:16:47

Iako podijeljen, narod se ipak neprestano nada i vjeruje u bolje sutra. Iako je netom prije početka sastanka s Kolindom Grabar Kitarović Ivo Josipović novinarima izjavio da se osjeća super, pitanje je što se krije iza njegova nategnutog osmijeha. Prije samog dolaska Kolinde Grabar Kitarović Josipović ju je čekao na vratima, ukopan kao da mu je netko zabranio da se pomakne. Kako se još nekoliko sati aktualan predsjednik zapravo osjeća, može se tek nagađati. I dok njegov osmijeh može biti okarakteriziran kao pristojan, no ipak kiseo, ozareno lice Kolinde Grabar Kitarović priča jednu posve drugačiju priču. Iskren, srdačan i topao osmijeh mnogim je Hrvatima ujedno i nada u bolje sutra. Službeni početak dužnosti otkucava u ponoć, a potezi koje će nakon toga vući odražavat će se, kao u kazalištu lutaka, na cjelokupnu hrvatsku javnost. Iako podijeljen, narod se ipak neprestano nada i vjeruje u bolje sutra.    

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.