PRIOPĆENJE: Podržite i sudjelujte na Skupu zajedništva "100% za Hrvatsku" – „Zajedno do pobjede“!

29.04.2015. 20:26:24

Priopćenje koje potpisuju organitatori "100% z Hrvatsku" objavljujemo u cjelosti Podržite i sudjelujte na Skupu zajedništva 100% za Hrvatsku – „Zajedno do pobjede“! Hrvatski domoljubi odlučili su u subotu, 2. svibnja 2015. godine, organizirati Skup zajedništva 100% za Hrvatsku pod nazivom „Zajedno do pobjede“ Branitelji su primjer zajedništva, jedinstva, odanosti i ljubavi prema domovini i upravo su zahvaljujući ovim pozitivnim društvenim vrijednostima obranili hrvatsku domovinu. Danas smo ponovno svjedoci regionalne razjedinjenosti Hrvatske i polarizacije društva. Smatramo da je vrijeme vratiti zajedništvo kakvo je vladalo za vrijeme Domovinskog rata – zajedništvo juga i sjevera, istoka i zapada, mladih i starih. Pozivamo sve  hrvatske branitelje i domoljube, nezaposlene, obespravljene, studente, mlade, umirovljenike, blokirane te sve koji rade, a ne dobivaju plaću, kao i ostale ljude dobre volje, da dođete na Skup zajedništva.  Program skupa: 18 sati: Sveta Misa za Domovinu u Zagrebačkoj katedrali 19 sati: Skup zajedništva 100% za Hrvatsku „Zajedno do pobjede” – Trg bana Josipa Jelačića (koncert) Budimo dostojanstveni i ponosni te zajedno pošaljimo poruku kakvu Hrvatsku želimo.Recimo svi zajedno DOSTA JE! Linkovi na videa:  "100% z Hrvatsku"

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.