Priopćenje Saveza udruga dragovoljaca HOS-a

04.08.2015. 09:51:27

Vezano uz informacije kako će u Mimohodu Hrvatske vojske biti ratna zastava HOS-a bez službenog natpisa "Za dom spremni" kao legalni i legitimni predstavnici HOS-a poručujemo onima koji žele oskrnaviti našu ratnu zastavu: "Ako se sramite našeg ratnog stijega pod kojim smo branili i oslobodili Lijepu našu i pod kojim su ginuli naše sestre i braća onda ga nemojte niti nositi u Mimohodu 4. kolovoza. Ne pristajemo na takvo poniženje Hrvatskih obrambenih snaga koje su bile sastavni dio oružanih snaga RH. Našim ratnim stjegom ponosi se svaki pošteni Hrvat i domoljub i nečuvena je drskost radi političkih ustupaka prekrajati hrvatsku povijest. Napominjemo kako Željko Marjanović ne predstavlja niti legalno niti legitimno HOS. S ponosom smo nosili i nositi ćemo naš stijeg sa starim hrvatskim pozdravom i biti spremni kako tada tako i sada za Dom i Domovinu.   S poštovanjem, Borislav Barišić, predsjednik Saveza udruga dragovoljaca HOS-a

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.