Priopćenje Stožera za obranu Vukovara

30.10.2013. 14:40:20

Udari na stožer pojačali su se do krajnih granica.   Expresne optužnice sa prijedlozima kazni koje uvelike nadmašuju ustaljenu sudsku praksu.   Informacijom protiv dezinformacija   Vama kojima služimo,Braniteljima,Stradalnicima, Hraniteljima i Moliteljima, svekolikoj hrvatskoj javnosti u Domovini , iseljeništvu i Herceg Bosni.   Udari na stožer pojačali su se do krajnih granica.   Expresne optužnice sa prijedlozima kazni koje uvelike nadmašuju ustaljenu sudsku praksu.   Podmetanja svih vrsta.   Medijska iskrivljavanja na dnevnoj osnovi.   I niz drugih čuda.   IZJAVA STOŽERA NA TISKOVNOJ 29.10.2013.   1) Vlada RH nema političke volje prestati kršiti zakon i Ustav   RH, te ne želi skinuti protuustavno i protuzakonito postavljene   predmete u gradu Vukovaru i zato će grad Vukovar 18.11. biti   negostoljubiv za vladajuće, a uz tu odluku stoji mnoštvo iskrenih   branitelja, stradalnika, hranitelja ,molitelja,i ostalih ljudi dobre volje.   2.) Kao što smo najavili idemo na referendum, a pravni timovi Stožera   završavaju definiranje referendumskih pitanja. pitanja.   3.) O volji vladajućih da riješi problem u gradu Vukovaru govori i pet   predloženih osuda u trajanju od 2,5 godina svaka i to samo zato što su branitelji i stradalnici štitili Ustav i Zakon RH.   Stožer je Hrvatsku definirao kao Vukovarsku Hrvatsku i Nevukovarsku Hrvatsku.   Tko gdje pripada?   Vidjet će se 18.11.   Sa vjerom u Boga i hrvatski narod za Vukovar-mjesto posebnog pijeteta i Republiku Hrvatsku   STOŽER ZA OBRANU HRVATSKOG VUKOVARA

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.