Priopćenje za javnost - Uspaljeni četnički vojvoda, Vojislav Šešelj moguće uskoro u luđačkoj košulji!?

21.01.2015. 10:05:57

Priopćenje za javnost HVO- branitelja prenosimo u cjelosti- Uspaljeni četnički vojvoda, Vojislav Šešelj Nakon što se više od dvije decenije bavilo izjednačavanjem krivnje agresora i žrtve, puštanje Vojislava Šešelja na slobodu bilo je finale djelovanja haaškog tužiteljstva. Njihove političke kalkulacije i parcijalni interesi lišeni bilo kakvog osjećaja za opće vrijednosti i budućnost civiliziranog čovječanstva doveli su politički i javni prostor u regiji i Europskoj uniji do moralnog kolapsa. Svojim sadističkim i seksističkim izjavama četnički vojvoda, Vojislav Šešelj, je čitav prostor jugozapadnog Balkana sveo na razinu općeg zgražavanja preostalih ljudi zdravog razuma. Neshvatljivo je kako Republika Srbija, koja ima ambicije postati dio zajednice civiliziranih naroda, nije u stanju suočiti se s ovakvom nakazom od Srbina i čovjeka i strpati ga u duševnu bolnicu gdje mu je i mjesto. Razinom i načinom javne komunikacije četnički vojvoda, Vojislav Šešelj, jasno pokazuje kako nema grižnju savjesti niti obzira prema žrtvama silovanja koja su počinili njegovi sljedbenici tijekom Domovinskog rata, ali nema ni ona kršćanska uvjerenja koja su potrebna za odnos prema vlastitoj obitelji, prvenstveno prema supruzi Jadranki, a potom prema svojim sinovima. Nažalost, i politička i društvena javnost Republike Srbije, izuzev časnih izuzetaka, sve više pristaje biti taocem Vojislava Šešelja i umjesto da se njemu obuče luđačka košulja, sve više je izgledno kako će dr. Vojislav Šešelj navući luđačku košulju cijeloj Srbiji. Predsjednik Republike Srbije, Tomislav Nikolić i predstavnici Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić i Ivica Dačić, nose stigmu velikosrpske politike koju Vojislav Šešelj zagovara i danas, i njihova katarza koju danas žele prikazati cijelom svijetu može se dokazati samo pokretanjem sudskih procesa na kojim bi se Srbija suočila sa svojom prošlošću i zločinačkom ideologijom čiji je simbol četnički vojvoda Vojislav Šešelj, što bi bilo isključivo u interesu građana Republike Srbije. Četnički vojvoda Vojislav Šešelj danas ne predstavlja nikakvu vojnu i političku opasnost za suverene države koje su nastale raspadom bivše Jugoslavije, nego se može promatrati samo kao barometar kojim se mjeri civiliziranost srpskog društva u cijelosti. Sektor branitelja oboljelih od PTSP-a KOORDINACIJA UDRUGA PROIZIŠLIH IZ DOMOVINSKOG RATA Mostar, 20. siječnja 2015. M.S.M./Braniteljski portal

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.