PRIOPĆENJE ZA JAVNOST: Zajednica udruga Veterana Vojne policije Domovinskog rata Republike Hrvatske

10.10.2016. 18:15:56

Saznanjem iz više novinskih napisa da Josip Klemm ima namjeru održati razgovor sa borcima veteranima Republike Srbije i to predstaviti javnosti kao pomoć u bržem pronalasku nestalih osoba koje Republika Hrvatska potražuje od Republike Srbije od okončanja ratnih sukoba, pljuska je svakom istinskom hrvatskom branitelju i žrtvi koju smo podnijeli i to baš u trenutku obilježavanja 25.godišnjice neovisnosti. Zajednica udruga Veterana Vojne policije Domovinskog rata Republike Hrvatske mišljenja je i stava da Republika Hrvatska ima institucije koje svojim ovlastima i djelovanjem jedina ima pravo i može prisliti Republiku Srbiju da ispoštuje sve međunarodne ugovore koje se pred nju stavljaju prije ulaska u EU. Sve dok Republika Srbija bude nosila okove četništva koje i danas nakon 20 godina okonćanja rata možemo vidjeti i pročitati u brojnim medijima izričito zabranjujemo da bilo tko u ime Zajednice udruga Veterana Vojne policije Domovinskog rata Republike Hrvatske i u ime Braniteljskih udruga na teritoriju RH pregovara osim državnih institucija. Pregovora i razgovora nema a oni koji misle pregovarati i dogovarati s agresorskom vojskom sastanke izvan institucija RH neka se sjete one... “Ako vam je težak stijeg čestitosti, utaknite ga u zemlju gdje počivaju naše kosti,mi će mo ga nositi“...Vaši pradjedovi..! PREDSJEDNIK ZAJEDNICE UDRUGA VETERANA VOJNE POLICIJE DOMOVINSKOG RATA REPUBLIKE HRVATSKE JOSIP ADŽIĆ

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.