Priopćenje za javnost ''Zavjet za Hrvatsku''

30.11.2013. 10:09:38

1_193572

Domovinski stožer

Dana 28.11. 2013. godine Izvršni odbor stranke ''Zavjet za Hrvatsku'' održao je sjednicu u Petrinji na kojoj su doneseni zaključci. Priopćenje vam donosimo u cijelosti.

1. Potvrđuje se već objavljena Strategija domovinskog stožera ''Zavjeta za Hrvatsku'' da je u Hrvatskoj na djelu unutarnja agresija koja postupno prelazi u okupaciju nad vlastitim narodom, a koju nažalost, provodi aktualna vlast napadom na vrijednosti obitelji i Domovinskog rata.

2. ''Zavjet za Hrvatsku'' poziva sve građane Republike Hrvatske da iziđu u nedjelju na referendum i glasuju za brak kao zajednicu žene i muškarca jer je to u duhu tradicije hrvatskog naroda i kršćanskih vrijednosti.

3. ''Zavjet za Hrvatsku'' upozorava da poslije referenduma slijede novi nasrtaji na hrvatski narod od unutarnjeg agresora od kojih se možemo sačuvati proglašenjem Hrvatske ekološkim dobrom jer će se jedino tako spriječiti daljnja rasprodaja hrvatskoga blaga i siromašenje hrvatskog naroda.

4. ''Zavjet za Hrvatsku'' smatra da je to ostvarivo jedino ako sačuvamo hrvatsku Zemlju i hrvatsko Znanje, a to je moguće ako se opet ujedine domovinska i iseljena Hrvatska.

5. Stoga ''Zavjet za Hrvatsku'' predlaže da buduću Hrvatsku vladu i Hrvatsku narodnu banku zajednički predvode kompetentne osobe iz iseljene i domovinske Hrvatske koje su se dokazale svojom stručnošču i domoljubljem.

6. To je jedini način da iseljena Hrvatska povrati povjerenje u hrvatsku državu i njene institucije, a to je moralna obveza Hrvatske da se iseljenoj Hrvatskoj zahvali za doprinos u stvaranju zajedničke nam države Hrvatske.

ZAVJET ZA HRVATSKU General Marko Lukić, predsjednik

Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.